Planlegging av begravelsen

Det er mange valg som skal tas når man skal planlegge en begravelse for en av dine nærmeste. Vi setter oss ned sammen for å planlegge hvordan begravelsen skal gjennomføres. Vi går gjennom alle valg og muligheter sammen med deg, og veileder deg på best mulig måte.

 

Kister / urner

Vi har kister og urner i forskjellige utførelser. Noen av modellene leveres i valgfri farge. Det er også mulig å dekorere kisten/urnen selv. Kistene leveres med pute, skjorte og teppe i hvitt. Det er også mulig å bruke eget tøy.

Se hvilke kister / urner vi leverer

 

Annonse

Vi kan hjelpe deg med å sette inn annonser og takkeannonse i alle norske aviser. Våre lokale aviser Åndalsnes Avis og Romsdals Budstikke er mest brukt.

Se forslag til annonse og symboler her

 

Program, salmer og sang

Design av program kan løses på mange måter. Du kan velge en personlig stil med bilde av avdøde, lokale bilder fra naturen vår eller kirkene våre eller så har vår leverandør en mengde nøytrale bilder. Los Digital trykker våre programhefter, og vi selv kan lage noen enkle trykk om det er ønskelig.

Se forslag til program

 

Blomster

Dere kan gjerne bestille blomster gjennom oss. Vi har en egen avdeling for sorgdekorasjoner. Vi lager ofte blomstene i et tema som familien tar ut, og bruker farger på sløyfer som står til blomstene.

Vi tar ikke frakt for blomster i kirkene og kapellene i kommuen.

Det kan bestilles blomster direkte på minnesidene og post@audsblomster.no eller du kan ringe oss på blomsterbutikken:
71 22 10 97.

Se forslag til kranser og sløyfetekster

Hva koster en begravelse?

Begravelsen trenger ikke koste mer enn du har råd til. Vi hjelper deg å planlegge begravelsen etter dine behov.

Vi ønsker å tilrettelegge begravelsen etter avdødes ønsker, og slik du og dine nærmeste vil ha den. I planleggingssamtalen går vi gjennom valgene og mulighetene du har for seremonien. Du vil hele tiden ha oversikt over hva det vil koste.

Se full prisliste